Vertaling roemeens


Vertaling roemeens

Mijn naam is Laura Rivas. Ik ben beëdigd tolk/vertaler in de talen: Roemeens, Nederlands en Engels.
Ik ben een erkend Rbtv-vertaler,en al lange tijd in het bezit van een Wbtv-nummer. Ook het waarmerken van vertalingen valt binnen mijn vakgebied. Heeft u een beëdigde vertaling nodig? Met of zonder apostille? Bel mij voor meer informatie.

Mijn werkgebieden zijn o.a.:

 • Juridische beëdigde vertalingen Roemeens, Nederlands en Engels. Ik kan notariële akten, processtukken, juridisch adviezen en overeenkomsten (al dan niet beëdigd) voor u vertalen.
 • Technische vertalingen Roemeens, Nederlands en Engels. Ik vertaal elk technisch document voor u, bijvoorbeeld handleidingen.
 • Medische vertalingen Roemeens, Nederlands en Engels. Vertalingen voor de medische en farmaceutische sector, zowel op humaan als veterinair gebied. Vooral uw medische vertalingen, of het nu gaat om medisch-wetenschappelijke teksten (zoals artikelen,rapporten en adviezen) of product- en bedrijfsinformatie (zoals websites, trainingsdocumentatie,monografieën en de opmaak daarvan).

 • Alle vertalingen in de Roemeense, Nederlandse en Engelse taal.
  Spoedvertalingen kunnen tegen een speciaal tarief vaak dezelfde dag nog geleverd worden.
  Voor een vrijblijvende offerte: scan het te vertalen document in, en mail deze scan naar mij. U krijgt nog dezelfde dageen vrijblijvende offerte.
  Laura Rivas - tolk en beëdigd vertaler Roemeens - Wbtv nummer 3537


  Contact


  Daniel Lautaru, Vertaling roemeens
  Daniel Lǎutaru
  Tel: 06 55 778 187 romtext@gmail.com

  Laura Rivas, Vertaling roemeens
  Laura Rivas
  Tel: 06 29 457 407 romtext@gmail.com


  Grutterswal 126 8223 AE Lelystad
  Btw-nr.: NL 851323820B01
  KvK-nr.: 54486041

  Vertaling roemeens